Seña Ontwerpers = Elsa Zijlmans en Yvonne Keurentjes

Onze ontwerpen brengen uw boodschap helder over, maar bovenal laten ze een blijvende indruk achter. In zeventien jaar tijd heeft grafisch ontwerpbureau Seña op menig productie zijn handtekening gezet. Van huisstijl tot jaarverslag, van magazine tot boekontwerp, van logo tot website. Ook op het gebied van interactieve media en driedimensionale vormgeving heeft Seña veel ervaring in huis.
 
Seña betekent teken, identiteit, signaal. Teken en signaal staan voor verrassende ingrepen, combinaties en toepassingen in beeld en materiaal. Elk ontwerp heeft een unieke identiteit die herkenbaar is voor uw organisatie.   
 
Onderwijs-, culturele- en zorginstellingen, uitgeverijen en het MKB behoren tot onze klantenkring. Zij waarderen onze persoonlijke benadering en laten zich graag verrassen door originele beeldtaal.
 
Seña denkt inhoudelijk mee en zoekt naar eigenzinnige en unieke oplossingen. Bij veel projecten werken wij samen met andere disciplines zoals communicatieadviseurs, tekstschrijvers, fotografen, illustratoren en webbouwers. De lijntjes zijn kort en de creatieve uitwisseling is groot.